Anotace: co to je
Myslím, že pokud dokážeš psát takovéto básně, tak rozhdoně netančíš bezcitný bál. Spíš naopak - plný citu. Každý občas "všechno" kazí. Ale máš dvě možnosti: buď si řekneš konec a zkončíš - což by byla věčná škoda. A nebo si každé ráno zkusíš říct: tak třeba dnes už to bude lepší. Protože vzdát se můžeš jen jednou, ale začít můžeš kdykoliv budeš chtít.
07.06.2009 13:49:00 | Anne Leyyd