Ticho
Anotace: na jedné lesní silnici
Koncert,
co náboj měl a spád,
pak auto se řítí
zatáčkou,
do uší ještě decibeli řvou.
Otáčky motoru
už předurčují pád.
Rána,
prchá zvěř v lese,
drcení plechu,
praskot skel,
do noci výkřik
děsivý se nese,
sténání,
prosby,
na lesní silnici
nikdo je neslyšel.
Pak ticho,
bezedné a prosté.
Šelest padajících listů pár,
šupinky kůry stromu,
co autu v cestě stál.
Pramínek krve,
co shltla prašná zem.
Ticho...
a stín černého ptáka
nad lesem.
Přečteno 271x
Tipy 19
Poslední tipující: NikitaNikaT., a_tao, Dedillope, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Tacca, Bíša, 11prdelka, Psavec, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)