plná bolesti... tyhle pocity znám taky, ale věř, jednou zmizí ani nebudes vedet jak...
08.06.2009 17:52:00 | Caracol
Láska začíná uvnitř nás samotných ... Simísku, měj se ráda, hned to bude lepší ... mám Tě ráda a posílám láskyplné objetí ...
04.06.2009 18:04:00 | toužím.jít.dál
Simíku, prosím ... je mi líto, že nemáš ráda někoho tak úžasného a jedinečného jako si ty, ale vedz, že já tě ráda mám a pohlazení alespoň virtuální posílám ...
04.06.2009 16:44:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Žij s těma, které miluješ. > přátelé, rodina, Vašek ... < Copak to je málo? :)
04.06.2009 16:16:00 | LucQa
Kdo nemá rád sebe, může mít problém mít rád ostatní. Bacha na to! Pěkná básnička.
04.06.2009 09:57:00 | Jana M.