Anotace: ...
Magdalenko, světlo v očích máš
a je jen Tvoje věc, co s tím uděláš
můžeš žít život krok od smrti
a v noci cítit jak Tě škrtí
můžeš však prožít pravou radost
za hlavu hodit každou starost
jen na Tobě je rozhodnutí
jít naproti, či pryč od smrti
04.06.2009 13:47:00 | Frosty28