Modrý..
Noc čo noc sám na Mesiaci
- zo Zeme je to diaľka
je na zázraky veriaci?
ten, čo ako trvalka
zapustil svoje korene
do lunnej pustatiny
kto si už naňho spomenie
sám chcel to, bez príčiny
nik ani vo sne nepríde
koho by sem aj dostal
po pás má telo zaryté
do kráterov a do skál
či nevyplakal sĺz more
oceány zo dva, zo tri..
pozri sa na Mesiac hore
nebude zajtra modrý?
skús zavolať ho po mene
z Mesiaca vo vôd mase
azda mu to pripomenie
že vrátiť sa.. je na čase
Přečteno 274x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fab four, Indigo, NikitaNikaT., Tanzania, spare, Simísek, padající do neznáma, Kars, LucQa, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)