Trest?
Cele noci blúdim v temnotách
a hľadám malý záblesk svetla.
Necítim žiadny strach,
i keď duša umiera...
Chcem uniknúť z podsvetia,
no rana je veľmi hlboká,
čo guľka ma zasiahla,
zo zásobníka zbrane trápenia.
Všetky cesty rovnaké,
akoby krúžim dokola.
nenávisť ma zasiahne
a zhasne plameň života...
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: Elgroth, Sleepwalker
Komentáře (1)
Komentujících (1)