Anotace: Má nejnovější
ta naléhavost, která z toho srší... ten žal co je v tom uvězněn... Plavu teď v oceánu silných dojmů z Vašeho díla. krásné.
24.08.2009 18:31:00 | Patěnka
Všechny jsme tím prošly,nepospíchej,dokud to nebude ono...Tu chvíli se ti povedlo vtěsnat do mála,ale výstižných slov.Žádná "omáčka".
12.06.2009 13:06:00 | Marupiara