moje S.O.S
Anotace: ojojóóóóóóóóóóóój sorry
niesom dokonalá,
aj ja mám pár chýb,
tak ako každý z nás..
vediť tak,
prečo ma život stále klame,
a sdrce na kúsky láme,
bolí to,
vieš?
nevieš..
nepoznáš..
netušíš..
a ja mám znova strach,
z ďalšieho pádu,
že zbúraš steny hradu,
mojho života.
že pustíš moju dlaň,
a ja stratím sa,
v tomto divom svete..
aspoň raz,prosím počúvaj moje volanie..
počuješ?
mám strach,
hlasito volám láska na poplach
S.O.S
Přečteno 294x
Tipy 14
Poslední tipující: fab four, floreciente, Radek.oslov.Šafárik, labuť, Psavec, Juraj Hrom, enigman, WAYWARD, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)