Příběhy...
Anotace: ...ve kterých se nikdo nesmál
Už zase půlnoc
protáhla se térem smutku
Příběhy drží stráž
Každý má svoji strážní budku
a jako kůl v plotě
zakotvený v nejistotě
nemůže blíž
Já taky ne
Nechce se mi
To spíš
Že nedosáhnu na příběhy cizí
No... Budiž
Však vzdálená jsem vlastním vizím
Tudíž
mě tlačí za čelem
a budí ze sna
Příběhy
ve kterých se nikdo nesmál
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Házté, Jesper, Kristýnka15, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)