Potemnělá...
Anotace: ...u vás jen prosluněná...přeji...
Potemnělá mysl.
Život? Nesmysl.
Máš úmysl?
Jo, zlý.
Jsi tak podlý.
To není dobrý.
-a nikdy nebude-
Potemnělá celá.
Noc opět probdělá.
Duše rozechvělá.
Krev všude stéká.
Před Tebou kleká.
Bolestí velká.
-bytostí malá-
Potemnělá, černá.
Smrti stále věrná.
Léta jenom perná.
Život bez života.
Poslední to sloka.
Jedu si dá loka.
-poslední vzdech-
Přečteno 283x
Tipy 24
Poslední tipující: Kapka, Dedillope, Simísek, LucQa, Paulín, Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., René Vulkán, al-pacino, Psavec, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)