Konec
Anotace: Když jsem tohle psala, myslela jsem si, že jsem ztratila všechno... Pak jsem naštěstí zjistila, že je všechno jinak, teď už mi z toho pocitu zbyla jen tahle básnička, naštěstí :)
Můj život odchází,
kapičku po kapce,
hádám,
že už tě neuvidím.
Snad je to tak lepší,
má duše se loučí:
sbohem, lásko.
Možná tě ještě spatřím,
ale jediné, co vídím teď
jsou rudé slzy
kanoucí na podlahu.
Jen ještě jednou
vidět tvé oči.
Netušila jsem,
že smrt je tak tichá
a krásná
- ta černá jí sluší.
Možná tě ještě spatřím,
ale vše, co vidím teď
je světlo na konci cesty.
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Nessa Anárion, Kapka, Dedillope
Komentáře (1)
Komentujících (1)