ON
Můj život nabral nový směr,
plný chyb a skrytých děr.
Kam utéct a jak se skrýt,
aby mne nenašel a nechal jít.
Andělská tvář, ďábelský smích.
Život je můj těžký hřích.
Mučí mě a trhá na kusy,
na mě dělá své pokusy.
Srdce se mi snaží vyrvat z těla,
dává tak poznat co vše jsem měla.
Zanechá po sobe pusto a prázdno.
Má radost, že shodil mne na dno.
Dávej si pozor za tváří skrývá se lhář.
zčernalá duše, kolem hlavy svatozář.
Je to ďábel v rouše anděla,
kéž bych to dříve věděla...
Přečteno 318x
Tipy 7
Poslední tipující: Emira, Stepbystep, Sýkorka07, Jana M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)