Není to autoportrét
Anotace: ..ale je to mé..
Uprostřed stínů sedící tělo,
Tak malé a křehké,
Prosím pověz,
Co bys chtělo..
Sklíčené v nicotné temnotě,
Hledá metafory pro svůj život.
Zklamané,
Víčka hýbajíc se nehnutě
A tak bezradné..
Narodilo se s břemenem,
jenž neunáší,
s toulavým kamenem,
díky kterému
rány nejdou zašít.
Neboj se malá,
Jednou bude tvá rána bezbolestná na těle,
Avšak v duši budeš tolik zralá,
ty můj malý Angele.
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)