Nemám co říct
Slova házená do větru,
jiná v kůži zarytá,
přechovávám v sobě kru,
v ní bolest je ukrytá.
Už o sobě nedokážu slovy psát,
neumím ani ústy svoje srdce dát,
když vím, že není, kdo by o to stál,
ani slzu z citu uronit, co bych dal..
Za chvíli, kdy bych mohl cítit,
že jednu noc pro mě hvězdy chtějí svítit,
že mám tu pro co žít,
že zase dokážu snít.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Oči otevírám,
slzu stéct nechám,
že naději nemám,
tak sám sebe dál proklínám.
Přečteno 336x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, Kristýnka15, Anne Leyyd, Lenullinka, nejsembásník, padající do neznáma, Churry
Komentáře (5)
Komentujících (5)