Střídání
Anotace: když to v prsou zapraská
Léto myje zima mi je
v prsti žití
prsty kvílí
všechny mi je mráz rozryje
Zimu myje léto mi je
v kolotoči září
moje oči září
obě mi je slast pokryje
Léto myje zima mi je
vkleštěn v hory ledu
jak po kapkách jedu
Zimy míjí léta. Smyjí mi je?
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: bejbyyyy, Bíša, chroust17
Komentáře (1)
Komentujících (1)