Na břehu
Anotace: Na druhej břeh je to blízko, a přece to není snadný
***
Nedělní vycházka
na břehy Acheronu
je snahou uniknout.
V odpověď otázka...
když bolesti a shonu
se snažím zbavit pout
k nimž váže mě jen zvyk:
DÁT MINCI POD JAZYK?
Odrazy obrazů vlnami zkalené
Přijiždí převozník...
Už je čas? ... Ještě ne!
Volání zoufalá a nikdo neslyší...
hlas ticho pohltí, ticho... to nejtišší.
***
Přečteno 277x
Tipy 25
Poslední tipující: Oxík, střelkyně1, Dedillope, Le ver luisant, René Vulkán, Kapka, Dota Slunská, Lea Aura, enigman, bejbyyyy, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)