Soumrak bohů
Anotace: Deprese, marnost, defétismus....
Soumrak bohů
Temnoty se snáší,
nad zpropadenou říší,
Cílů není, bohů není,
lásky není, citů není,
Padá vše, bortí se,
není stání, není lásky,
I ten poslední pochopil,
že přiřítiv konec se,
Konec neodvratný nastal,
není již proč bojovat...
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: Dedillope
Komentáře (0)