Našššepkávač 2
Anotace: kdo by ste si nepamatovali našepkávače prvního ... na Literu již není: http://www.poeta.cz/basen/nasssepkavac
Kde se vzalo?
To sladké-lstivé mámení
„Přestaň plavat, tak to vzdej,
život je jen trápením.
Tak pojď, ke mně
ke dnu klesni, u mně zůstaň
přestaň se o něco bít,
vždyť podívej
jak marné je tvé snažení.
Tak vzdej to
a můžeš třeba skálou
na dlouhé časy být,
jen kamenný
neutrální klid,
nepřemýšlet
a necítit vůbec nic …
a jen prostě,
bez námahy být
Přečteno 373x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bejbyyyy, fab four, Bíša, Simísek, Radek.oslov.Šafárik, voedor, labuť, Psavec, maranika, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)