Anotace: ...mě nic kloudného nenapadne :( ... Ať se vám bolest vyhýbá - a láska hřejivý pocit dá ...
Jsi živá. Bytost živá, co zaslouží si něhu a pohlazení... Posílám Ti jej
17.06.2009 21:02:00 | Simísek
duše, všichni lidé jsou tady na tenké skořápce. Málokdo si uvědomuje, že žijeme na ohnivé kouli. Je to tak, skořápka má tloušťku jenom pár desítek kilometrů. A dál je všechno roztaveno. V omylu je ten, jenž si myslí, že "On" je tady pánem. Nebyl, není a nebude. Žhavá koule pod ním je toho důkazem. Jestli někdo nežije s vědomím vděčné pokory za dar života v jediné, naší společné křehoučké oáze široko daleko v hloubi vesmíru, ale naopak "dělá tady pořádky", je to jeho - omyl. Jeho problém. Jeho tragedie.
17.06.2009 18:27:00 | Petbab
Nic kloudného nenapadne? Přece není povinností plodit každý den. Je zajímavé, jak jsou u některých básníků frekventovaná slova slova jako bolest, smutek, neštěstí, ...
To ale kvalitu ještě nezaručuje.
17.06.2009 16:14:00 | CorrimsonTom