JEN Melancholie
Anotace: Zvláštní...jak význam této básně byl dotvořen až po jejím vzniku...
V hlavě beznadějný vír...
A ty obtáčíš u spánku prstem kolečko
a nevyhnutelně tak používáš gesto
o kterém víš, že bolí...
V duši vlastní smír...
Navždy budem jeden od druhého jen tím,
čím píseň byla s listovým
a to nesnesitelně bolí...
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: bird225
Komentáře (1)
Komentujících (1)