Zánik
Anotace: ... Všem přeji lásku, která dává chuť žít...
Ztrácím se, ztrácím,
pomalu zanikám.
Klečím a bojím se,
chvíli utíkám...
Nedaří se uniknout,
nedaří se dlouho,
tak raději zaniknout,
ty má nesplněná touho.
Vytrácí se síla,
vytrácí se víra,
na podnose zánik,
z reality únik.
Proniknout do jiné říše,
utéci všemu zlému,
napít se z láskyplné číše,
dát srdce jinému...
Ale komu, už nevěřím,
úzkostný strach a žal,
až se zase sešeří...
zlý sen si mě vzal.
Zanikni zlo, zanikni,
rychle dýchám, utíkám,
říkali mi, unikni,
už nad osudem nevzlykám...
Nepovedlo se a nepovede,
nelze z toho utéci,
mé tělo, duše to nesvede,
musím tedy protéci...
Tvými prsty od krve,
chlad, který již nezebe.
Smrtelný polibek dáváš,
tělo do rakve skládáš...
-žij v pokoji-
Přečteno 283x
Tipy 14
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Isquieasuus, labuť, Paulín, padající do neznáma, Simísek, bejbyyyy, BARBYE, WAYWARD, zrrrr
Komentáře (3)
Komentujících (3)