Dál se snažím bojovat....
Oči rudé pláčem,
tělo v křeči zmítané.
Snažím se být rváčem,
ať smutek můj už ustane.
Dál bojovat se snažím,
i když pohltila mě tma.
Mé slzy na mých dlaních -
poslové smutku a zla.
Strašně bolí tenhle svět,
není o co stát.
Není proč závidět
a není proč si lhát.
Přečteno 336x
Tipy 14
Poslední tipující: padající do neznáma, Soledad, Zelená okurka, Gudula, Bíša, Kars, Petbab, Matty09, Isquieasuus, Antonín Sander
Komentáře (2)
Komentujících (2)