Právě Hřmí
Proskoč oknem,
Střepy zaryjí se ti do těla,
Dopadni na tvrdou zem,
Ať nemusíš to zkoušet znova…
Není už cesty zpět,
Pryč je šance poslední,
Udělej to teď hned,
Neváhej, právě hřmí…
Přečteno 220x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Rolnička, Prdelka10, Unyle Pěl
Komentáře (0)