Pol..
Vraciam sa do tmy
si vyplakať oči
v nej prísť o svoj tieň
(a ešte o čí?)
nebudem celý
tu na konci sveta
tma je čerň hustá
jemne pomletá
za ňou nič nie je
som napoly zmizol
symetriu tela
poltieň rozhrýzol
nemôžem naspäť
ako pol človeka
prúd z môjho oka
polsĺz odteká
načo už komu
sú polsĺz patvary
z polpier len polbozk
úsmev na poltvári?
Přečteno 319x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mišiačik, Holis, Flamy, Elza511, Tanzania, bejbyyyy, padající do neznáma, labuť, Psavec, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)