Anotace: Jak lehce se člověk může zaseknout tak, že ztratí hodně ze svého života.
Díky za pochvaly, a teď žiju, veřmi, nejvíc za poslední rok co jsem moh žít, a básně nejsou aktuální, dávám je na liter od nejnovší po nejstarší.
03.11.2005 16:46:00 | D.Angel
To máš blbé, že jen čekáš. Ve Tvém věku bys měl užívat života a ne ho zahazovat a čekat, že Ti něco nebo někdo spadne do klína:)
02.11.2005 21:45:00 | Zdeňka