Anotace: po probdělé noci
Souhlasím s komentáři pode mnou! Snít je důležité a nikdy nevíš co bude zítra ... :)
24.06.2009 12:48:00 | Anne Leyyd
nádherná báseň ikdyž bohužel smutná.. a k tomu konci, Jilopku, snít není nikdy hloupé, vzpomínáš? =) Všechno zas bude dobré, neboj..
24.06.2009 06:01:00 | dream in emptiness
Někdy je snění to jediné co máme...a věz, že jednou se ti ten tvůj sen vyplní...
23.06.2009 17:11:00 | padající do neznáma