Mnohé knihy, napr. Biblia má mnohé odpovede, taký príbeh o Jóbovi... Pekná báseň ST
25.06.2009 02:27:00 | Juraj Hrom
kdyby ses narodila
o kousek dál na východ,
už dávno by si věděla,
že to žádný konec není,
nýbrž jen vchod
co nevede
do podzemí
nýbrž na začátek
a Ty už teď víš,
jak na to
23.06.2009 23:09:00 | a_tao