Ach
Anotace: včera jsem opět viděla film Poslední vlak ...
Ach oči
- viděly jste tolik hrůz
plné moře hořkých slz
a ty lidské zmije
stáli tam a hltali je
utrpení jen se smáli
dětský pláč když tichl v dáli
v zoufalství i v modlitbách
pálili je v šedý prach
bez zrnka úcty k životu
hůře než-li ke skotu
chovali se tenkrát k nim
zůstal jen nasládlý dým
a tak větrem navždy vlaj
bezpočtukrát adonai
Přečteno 640x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, carodejka, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, Tom XVI, WAYWARD, enigman, Sweet KiWi
Komentáře (5)
Komentujících (5)