Chci...
Anotace: Chci..Tohle chci??!..
Zabijte mě - Já budu mít klid
Nebo mě nechte být.
Jsem jenom člověk co chce klid,
Zažít trochu lásky,být bez bolesti a nemít vrásky.
Nechci už žít,nemá to cenu,je pozdě..
Chci umřít,zabít se,nechci se vracet v době,
jako ten muž v hrobě.
Vemeš kudlu a nůž,
na tvář mi nakreslíš růž.
A pak budu mít klid už..
Chci umřít stačí to jen pochopit,
nic víc nechci,chci už jen odejít..
A důvod?..Chci mít klid!!..
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: Quigleika, enigman, WAYWARD
Komentáře (0)