Bez názvu
Kličkami mezi deštěm
cestou k nepoznaným koncům
blyštivé tváře osiřelých ulic měst
v odrazech negativy nevyvolaných vzpomínek
několik domněnek nad louží
hodiny pozpátku běžící
tak jako radost se loučící
po dlaních lesních staříků
vrásky bez litování
nejeden život bez kolejí
sbořené mosty
však v srdci stále stojí
i když svědomí se bojí
strach z promarněného času
a nevykonaných skutků
slova přátel
uchovaná bez posudku
kniha nekonečna příběhů
ve které každý musíme číst
záložka z růže
zpřetrhaný list
čeká až teplo od srdce
sepíše další příběh bez názvu
do kroniky
hříšníků
kteří jsou
padlými anděly
---
(po prvním nádechu svého bytí..)
Přečteno 335x
Tipy 24
Poslední tipující: Tacca, Bíša, Kapka, labuť, Psavec, zlomený a nanicovatý -__-, bejbyyyy, Giginka, Mbonita, Kubino 2, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)