Chyba ve světě?
Anotace: je špatně celý svět? nebo jenom já?
Uprostřed noci, tíha světa dopadá,
na moji hlavu,
někde v dáli DJ Těsto skládá,
elektro písně davu.
Tam v tunelu lezou další krysy,
cítím je, mají moje rysy,
v absurdním živoření,
prohrávají duše, snění.
A v trnu každodenní jednotvárnosti,
se moje kůže trhá,
klečí tu dál v nemilosti,
kdo životem mrhá.
Jak zrnko prachu,
zkomírám ve strachu,
absolutní zbytečnost,
nechápajíc lidskou lhostejnost.
Nejsem už tak naivní,
a neumím být povrchní,
každý se jen o sebe stará,
na světe tom není láska pravá.
Tak možná, že jen sleduju,
vlastní odraz v zrcadle,
když sám sebe lituju,
a nemyslím na ty, kterým je zle.
A stejně ani tuhle noc,
nejde mi spát,
ztrácím zbylou moc,
není už co vzdát.
.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.
Přijdu si tak prázdný,
a zase tak moc sám,
jsem tak špatný,
když si tak připadám?
Přečteno 344x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, padající do neznáma, Kapka, labuť, zrrrr, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)