Omluva ....
Zabij mě,
pohřbij mě,
ubliž mi,
znič mě...
... je mi to jedno ...
-hlavně už nechci být s Tebou, u Tebe-
...já to nezvládnu, proboha...
...to není báseň,
to je tíseň,
vím....a omlouvám se....
Přečteno 322x
Tipy 7
Poslední tipující: Simísek, Prdelka10, Paulín, bejbyyyy, Isquieasuus
Komentáře (3)
Komentujících (3)