Pieseň smrti

Pieseň smrti

Pohlaď ma dotykom jemného vánku
nech dôjdem s úsvitom sladkého spánku...
Duša nech vo svetle preniká,
nech opustí telo smrteľníka...

V náruči Lásky,
z Nenávideného života...
Bozk od čiernej Krásky,
nech uvolní otroka...

(Otroka večne
stratenej nádeje...)

Chcem uniknúť z reťazí depresií
a vzlietnuť zo sveta ilúzií...

Nech zanikne svetlo,
trápiace sny...
Nech zanikne svetlo,
dávno mŕtvych dní...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 25.06.2009
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Kristine Clary-Aldringen, enigman, bejbyyyy, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

opísal si moje momentálne pocity...

12.08.2009 17:33:00 | betusss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel