Mamince
Bojím se vlatsní mámy,
co udělá zítra zas,
čekám na nové rány,
co neshojí čas.
Maminko,
dej svůj vztek pryč,
schovej klíče k mřížím,
zahoď tenhle bič,
já ke své lásce vzhlížím.
Maminko,
netrestej nás už víc,
odpusť tátovi,
pak i nám,
otoč k nám svůj líc,
...s tímhle přáním usnímám.
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (0)