Knoflíkové prázdno očí
Jak odkopnutá panenka
s utrženou hlavou
prodírám se dotčeně
myšlenkoprázdnem
/ Víc prostorů pro lásku !
jen více naivity !! /
Vždyť jsem zahozená
zneuctěná
ponížená
sebou samou
a není o co stát
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: kikis, Petbab, Kristine Clary-Aldringen, Hloupá Květinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)