Anotace: Pro vás ať kvetou růže, láska, co každé zlo přemůže... Jen taková mini...
Nenech si svou víru a naději vzít. Je to jedno z nějvětších bohatství jaké můžeš mít. Najdi je opět v něčem co Ti přináší radost a dává Ti úsměv na Tvou tvář! :)
29.06.2009 17:37:00 | Anne Leyyd
to, co jsem Ti chtěl napsat včera, píšu až dnes. Tvá víra je otřesena, sil je málo a naděje žádná. Tolikrát jsi to řekla a věřím, že je to tak. A přece, teď to opakovaně řeknu - jsi na půlcestě. Nelze se vrátit. Vzdát to - ano nebo ne? Proč, když je to tak snadné? Všimni si slovíčko - s n a d n é. Všechno, co je snadné, nevyžaduje.. vlastně skoro nic. Pochopila jsi, že tohle slovo je past. K snadným řešením nás dokopává někdo za jistým účelem. Když někdo žádá, abych se podvolil(a), napadne mu(jí) samozřejmně, že mé rozhodnutí uspíší léčka, jež zdánlivě není tím, čím doopravdy je. Je snadné v stavu vyčerpání všech sil někoho někam dokopat. A je snadné dát se někam dokopat. Prastará manipulace, jež umožňuje takřka bez boje získat všechno. Slova tvrdá. Ale pastí určitě nejsou.
26.06.2009 13:35:00 | Petbab