Vždy, když nám odejde někdo z blízkých, máme naprosto nesmyslný pocit viny. Proč? Zatlačujeme tím bolest až na druhé místo. Básnička je velmi dobrá (promiň mi ten vstup, ale znám ten pocit viny a už dávno jsem ho odbourala)
26.06.2009 19:41:00 | Marfuša