Jako ta kaňka
Jak černá kapka na bílym papíře
Nádherný sen zatoulaný v noční můře
Oči bez jiskřičky štěstí
Černý šaty mladičký nevěsty!
Den za dnem bojujem s realitou
Do cesty se nám klacky přitom pletou
co házej je tam padlí lidé
Kteří propadli zoufalé realitě
Nikdo to nechce vzdát
každej se s ní chce prát
i já...
Mladičká nevěsta v černých šatech
Co nezavřela oči v dnešním světě
Co vzepřela se realitě
a šla dál...
S hlavou hrdě vzpřímenou!
Byla jako kaňka na bílym papíře...
Přečteno 318x
Tipy 9
Poslední tipující: jedam, shakespeares, Isquieasuus, enigman, Marfuša
Komentáře (3)
Komentujících (3)