Anotace: spím, probouzím se, nemůžu spát, umírám únavou, nepořádek, neklid
Co takhle vyhodit láhve z okna a vykašlat se na pocity beznaděje? Hm? Někdy chce začít od začátku. Zaměstnant ruce, když trápí srdce. Je to jediné možné řešení, které mě napadá. Pokud se nechceš zbláznit (na což jsi dost chytrý, abys takovou hloupost udělal) tak to vše vyhoď za hlavu a ŽIJ!!!
28.06.2009 13:54:00 | Anne Leyyd