Anotace: Ze špatných pocitů se má člověk vypsat, ne?
jsou určití lidé, kteří vědí o příchodu blaha po smrti, někteří nad tím mávnou rukou, však jen naše svědomí je naším soudcem, nechť tedy každý posoudí sám :)
28.06.2009 15:46:00 | losscar
Zůstane blaho, když příjde Ráj, ty znáš lidi, co to znaj?? Kdo ví, co po smrti přijít musí....Ať to někdo zkusí a dá pak vědět....vím, jen,že není trápení a lidé nejsou zmatení :)
28.06.2009 15:34:00 | immortality
ST.. proto, že mě nutí k zamyšlení, smrt vysaje, ale myslíš že po ní blaho zůstane?
28.06.2009 15:24:00 | losscar