Černá růže
Květina snad nejvzácnější
vykvetla jí v zahradě
leč sousedé závistnější
nebyli moc v náladě...
Tak svolali všechny pány
prozkoumat tu nádheru
aby všichni do jednoho
došli k témuž závěru.
,,Máme tu čarodějnici!
Všichni víme co je zač!
Upalte ji na hranici!
Modlete se otčenáš!"
Dítě volá:
,,Heleďme se!
Dívka tiše zpívající
cosi v rukách s sebou nese!"
-černou růži na hranici-
Přečteno 364x
Tipy 22
Poslední tipující: martinaV, kikiis, hašlerka, Němá, Žena z Marsu, Stoneman, Andělskými perutěmi chráněna, bejbyyyy, januve, batůžek na motorku, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)