Anotace: "...i'm gonna find my way to the sun, if I destroy myself, I can shine..."
Tak moc si přeju, abys zazářila, nikolive však jako hvězda, ale človíček, který má místo v mém srdci a kam si ráda chodím číst, aj když je to smutně...
05.07.2009 23:14:00 | NikitaNikaT.
zarit muzes i bez toho abys umirala. nebo se nicila ... :) a ja doufam, ze k tomu uz nebude ani duvod...
30.06.2009 15:55:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Je to užasné...Ráda bych ti dala tip,nevím,proč to ted nejde...nicméně tuhle básen si přečtu ještě jednou...před spaním.
28.06.2009 22:37:00 | Zefi