Snad byl to jen sen
Anotace: Znáte určitě to, když se vám v jeden den něco zhroutí a vy doufáte, že to byl jen sen.
Pero v kalichu položené,
naděje do něj vložené,
zaznamenané na ten starodávný papír,
křehký jako bojovníka rapír,
postupně zapisuje myšlenky jedné dívky,
jsou namotané jako nitě malé cívky,
slzy stékají pryč malými víčky,
myšlenky utíkají ven tajnými dvířky,
zaznamenal se opět špatný den,
dívka doufá, že byl to jen sen.
Přečteno 297x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Oťas, Zambie, Dev_LATea_princess, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)