kapesníky z duhy
jdu si vystřihnout
ruce svázané do pout bytí
slzby pak do nich seberu
na niť navleču
a Tobě dám
Tobě a Tvým slovním hrám..
ST
29.06.2009 07:59:00 | Mbonita
Je to pecka bez debat dávám ST, mimichodem komentář pode mnou je taky povedej :-)
29.06.2009 05:44:00 | zrrrr
tak odpovedz mi na otázky
kde sú dnes v noci moje lásky
svetom z horiacich farieb vystrihnuté...
neklam že sú, ja viem,
že dávno ležia v kúte
vrků vrků vrků
zabudnuté???????
ST
29.06.2009 03:48:00 | sophia92