Ruce
Magické ruce
oklepaly hřbety
zaprášených listů
Všechna slova
procitla
z hlubokého kómatu
.
.
.
Záchvěv prostoru
líbá minulost
a slova
vzdychající
sedí
na okraji stránek
vzpomínkových knih
Dech!
jejich dech,
tak čistý a jemný
jako mýdlové bubliny
vniká mi do duše
Z koutků úst mi stéká pěna
na studenou podlahu.
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: slečna.závist
Komentáře (1)
Komentujících (1)