Chci pryč od bolesti
Sakra proč to tolik bolí,
já už nedokážu se s tím prát.
Sebe samu v sobě skolit,
jaké je to lepší Já?!
Smutek otrávil mou duši jedem,
zabil ve mě ten kousek štěstí.
Kolik je životů, víc nebo jeden?
Nevím - chci pryč od bolesti.
Přečteno 400x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, padající do neznáma, Soledad, Radek.oslov.Šafárik, Isquieasuus, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)