Láska je jako nejhorší droga...je totiž zadarmo...a strašně návyková...zkusme jí proto užívat opatrně...i když to mnohdy moc nejde ;-)
02.02.2010 10:21:00 | James Sceptic
Souhlasím s komentem pod sebou. Ale co by byl život bez lásky? Takže si říkám, že to za to přece jen možná stojí ... mluvím za sebe :)
15.07.2009 18:37:00 | Anne Leyyd
Láska dokáže nemožné..Vykouzlit úsměv na tváři ale zničit všechny iluze..
29.06.2009 21:02:00 | Dev_LATea_princess