Svatý Grál
Anotace: šuplíková tvorba z roku 2005/6 Co je obrazem Svatého Grálu? Nic...nikdy nic...nebo cokoliv...
Smutek nad zámkem se rozpíná
tiše křičí andělé ze sna
Na kříže hrobů panských i králů
odráží se obraz Svatého Grálu
A zámek uzamčený
na tisíc západů umlčený
tmou pohlcený
černým sametem zahalený
a každý ví, že ten zámek snad jen spí...
Ve snech dálky
i vojevůdci kráčí
do vítězné války
ale nehledej co nenajdeš
v pověstích a básních přehlídneš
A zámek uzamčený
na tisíc západů umlčený
tmou pohlcený
černým sametem zahalený
A každý ví, že ten zámek snad jen spí...
Přečteno 355x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Sleepwalker, NikitaNikaT., ziriant, Markéta Hl.
Komentáře (3)
Komentujících (3)