Anotace: Jen taková rychlá miniaturka ... Tady pláče nejen nebe, ale vám posílám úsměv a lásku...
Jak bolestné.
30.06.2009 19:15:00 | Psavec
Můžeš hořet ale já věřím že ten oheň nakonec uhasíš!
30.06.2009 17:55:00 | Anne Leyyd
hoří slova na papíře hoří linky v písni je to k nevíře tak ruku stiskni ku lásce
30.06.2009 17:38:00 | Radek.oslov.Šafárik
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?