Smíření
Rozjařené tváře ztratily
se tiše v davech prchajících
usnula naděje na vavřínech
probrala se duha na nebi
bezcestná přehlídka na molu krásy
záblesky v očích s problesky štěstí
uvadlá lilie v zaťaté pěsti
jako labuť neobdivná
rozlétané cáry do volných dní
s branou v srdcích otevřenou
vzdát holt nepoznaným
zvykům
bez ostychu přátelství
i zápalu lásky
při zapadajícím slunci
v jádru na nočních rozcestích
čtyřlístek pro štěstí za pár slov
osudy plující přes němně rozbouřený stroh
v pralinkách
a známky z koutů rozesmátých masek
nemizí otočením kalendáře
jen
když nenápadně zabrousím do diáře
odplouvám s beznadějí
na kytaře
vstříct zapomnění z přetrhaných
měsíců zklamání
střízlivě opilá
Přečteno 336x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, labuť, zlomený a nanicovatý -__-, Psavec, Mbonita, bejbyyyy, Lenullinka, Vlk v rouše
Komentáře (1)
Komentujících (1)